Aangepast programma december ’21

dinsdag 30 november 2021,

De activiteit op de maandag en de grote Sport & Spel instuif op de woensdag komt te vervallen. 

 

Uitleg:

Vorige week vrijdag hebben we allemaal kennis genomen van de aangescherpte Corona richtlijnen. Deze richtlijnen zijn er eigenlijk allemaal op gericht om het aantal ontmoetingen en contacten te beperken. Een van de maatregelen is dat er na 17:00 uur niet meer in groepen gesport mag worden. Voor Sport050 (de eigenaar van de sporthallen en gymzalen in Groningen) betekent dit dat er tot 16:30 uur gesport mag worden in hun zalen, zodat er daarna nog opgeruimd kan worden en ze om 17:00 uur de deuren kunnen sluiten.

Grote instuif in sporthal op woensdag
Wij zijn van mening dat het van groot belang is om te blijven bewegen, zeker voor kinderen, dus we proberen zo goed en kwaad als het kan wel een aantal van onze activiteiten te laten doorgaan. Wat we voorlopig in ieder geval niet meer zullen organiseren is de grote instuif waar een grote groep kinderen van diverse scholen tegelijkertijd in 1 ruimte actief zijn.

Er wordt op dit moment druk gewerkt aan eventuele verantwoorde activiteiten wat in de plaats kan komen van de reguliere activiteiten. Houdt daarom goed de social media kanalen in de gaten!

Tot aan de kerstvakantie ziet de programmering er als volgt uit:

Hosting & Design door Hokla, Hosting & Webdesign