#BASE Noord organiseert de CSG Fit Days

maandag 2 december 2019,

Van dinsdag 10 december t/m donderdag 12 december 2019 organiseren de #BASE Sportcoaches een programma waarin alle leerlingen van CSG Kluiverboom in de 1e,2e en 3e klas drie dagen worden meegenomen in de wereld van fitheid en een gezonde leefstijl.

De leerlingen krijgen per klas 11 workshops en/of voorlichtingsmomenten op het gebied van bewegen, voeding, mentale gezondheid en o.a. de invloed van genotsmiddelen en (het gebrek aan) slaap op je algehele gezondheid. Alle lessen van die 3 dagen vervallen en de leerlingen zijn alleen maar met gezondheid bezig.

Een groep studenten van de Minor AGL van de Hanzehogeschool helpen bij de organisatie en er is samenwerking gevonden met een aantal externe partners, zoals de GGD, VNN, WIJ Groningen, Bureau Halt, Jumbo Supermarkten, Stichting Kind en Voeding en Theater de Steeg, die allemaal op hun gebied medewerking verlenen aan deze CSG Fitdays

Workshop en voorlichtingsmomenten die deze dagen voorbij komen zijn o.a.: Charge your Brainzzz, Een goede start, De leukste gymles, the Walk of life, Sugar Bomb, het Tripspel, Weet wie je bent en Geh@ckt. Het beloven hele inspirerende en leuke dagen te worden, waarbij we hopen dat we deze leerlingen een eind op weg hebben kunnen helpen in het gezond inrichten van hun dagelijkse leven.

#BASE Sportcoaches

Bslim Groningen

Hosting & Design door Hokla, Hosting & Webdesign