Herfst Sportdag Lewenborg 10-15 jaar

donderdag 7 oktober 2021,

Evenementgegevens


Op woensdag 20 oktober organiseert Bslim Lewenborg voor alle thuisblijvers in de herfstvakantie een grote sportdag in de sporthal. In samenwerking met lokale sportverenigingen hebben we een heel mooie middag kunnen maken. De Gronical Dizziness komt lessen Frisbee verzorgen, BVG stuurt Basketballtrainers voor Basketball clinics en UFC zet al haar materiaal en kennis in om te gekke Floorball clinics te geven!

Er is ruimte voor maximaal 90 kids in de leeftijd van 10 t/m 15 jaar (dus vanaf groep 6 t/m klas 4 van het VO. We delen iedereen in 3 groepen (van maximaal 30 p) in die een beetje op leeftijd zijn gesorteerd en vervolgens draai je met je groep telkens na een uurtje door naar het volgende onderdeel. Je doet dus alle 3 de sporten. We starten om 12:00 uur en we zijn klaar om 15:00 uur. Wij zorgen voor fruit voor in de pauzes! Neem zelf een flesje water mee….deze kan je uiteraard in de sporthal bijvullen. Neem geen chips, snoep of prikdrankjes/energiedrinks mee. Deze worden van je afgenomen!

Je kunt je aanmelden via deze app, maar ook rechtstreeks bij Buurtsportcoach Dennis via d.verver@hvdsg.nl of 06-83140751

Hosting & Design door Hokla, Hosting & Webdesign