Wijk Lewenborg grote winnaar straatvoetbal 2019

maandag 1 juli 2019,

Woensdag 26 juni en donderdag 27 juni vonden de jaarlijkse finales van het “Bslim Straatvoetbaltoernooi” plaats. Met ruim 18 teams, over twee dagen verspreid, was het een mooi succes. Er vielen vele goals, er waren fraaie acties en er heerste een prima sportieve sfeer. Nieuw dit jaar was de locatie, op het Sportcentrum van Kardinge werd de IJshockeybaan deze dagen gebruikt als een straatvoetbal ondergrond!

De wijk Lewenborg was de grote winnaar tijdens de finales. In maar liefst drie categorieën pakten deze teams de titel en wonnen zij de freestyle clinic! Een overzicht van de prijzen:

Categorie groep 5/6
Winnaar jongens: Lewenborg
Winnaar meiden: Lewenborg
Fairplay: Indische Buurt/De Hoogte meiden

Categorie groep 7/8
Winnaar meiden: Hoogkerk

Naast de prestigieuze titel “straatvoetbalkampioen van Groningen” winnen zij een “freestyle clinic” van Björn Boes, dé straatvoetballer van Groningen. Hij zal op een pleintje in de wijk zijn skills laten zien en de teams uitdagen voor een 1v1 wedstrijd. Zo stimuleren we voetbal op de pleintjes!

(Winnaars Lewenborg woensdag, groep 5/6)