Aanmelden Bslim outdoormiddag – 3 juni (Update: zit vol!)

maandag 18 mei 2020,

De Bslim outdoormiddag op 3 juni is vol! Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden. Mocht je nog interesse hebben, mail dan je naam, leeftijd, e-mailadres en telefoonnummer van uw kind naar b.bruins@hvdsg.nl of d.verver@hvdsg.nl. Wij plaatsen je dan op de reserverlijst!

Update: op dinsdag, 14:00 uur, is er een mail verstuurd met alle laatste informatie. Check deze goed! Het kan zijn dat deze mail in de spam/ongewenste post is gekomen. 

Op woensdagmiddag 3 juni organiseren de buurtsportcoaches van Bslim in samenwerking met het Alfa College Sport en Bewegen en Kitemobile een spetterende outdoor dag voor kinderen van 10 t/m 12 jaar! Op en rond het Zilvermeer gaan we kajakken, kano varen, powerkiten, boogschieten, longboarden en steppen en nog heel veel meer! Ook de Funboxx van Kitemobile is present, garantie voor plezier! Deze Outdoormiddag duurt van 15:00-17:00 uur.

Tijdens deze activiteit hanteren we de richtlijnen van het RIVM en het sportprotocol van NOC*NSF. Mede daarom is aanmelden verplicht. Registreren kan via onderstaand formulier!

Let op, er is beperkt plek en vol = vol!

Datum: woensdag 3 juni
Tijd: 15:00 – 17:00 uur
Leeftijd: 10 – 12 jaar
Gratis

Hosting & Design door Hokla, Hosting & Webdesign