Sportieve bikkels gezocht voor Kardingerun!

donderdag 23 mei 2019,

De KardingeRun is de grootste obstacle/mud run van Noord-Nederland. Het uitdagende parcours bestaat voor de 6e editie uit unieke routes van 5, 8 en 12 kilometer. Door de verschillende afstanden kan iedereen meedoen! Jij ook!

De KardingeRun is geen wedstrijd; het gaat om het samen meedoen, de uitdaging aangaan en trots over de finishstreep komen. Het parcours loopt door het prachtige natuur- en recreatiegebied Kardinge in Groningen en biedt op 6 & 7 juli nieuwe uitdagingen, meer modder, meer spektakel!

Samen met Bslim Lewenborg en Bslim Beijum organiseren wij uitdagende traingen voor jou en je ouders! We gaan uitdagende looptrainingen doen, klimmen bij Bjoeks en Boulderen bij Gropo, zodoende ben jij er helemaal klaar voor! Zit jij in groep 7, groep 8 of in de 1e of 2e klas van het voortgezet onderwijs en heb je zin in een sportieve uitdaging?

Voor slechts 10 euro per persoon (normale prijs 50 euro!) doe je al mee! We verzamelen om 15:30 uur bij Sportcentrum Kardinge. Van daaruit starten onze trainingen! Naast de trainingen zit ook een deelnamebewijs aan de Kardingerun bij de prijs inbegrepen!

Data
Dinsdag 4 juni, looptraining
Dindag 11 juni, klimtraining Bjoeks
Dinsdag 18 juni, looptraining
Dinsdag 25 juni, klimtraining bij Gropo
Dinsdag 2 juli, looptraining

Opgeven
Er is beperkt plek, geef je snel op via de buurtsportcoaches van Bslim onder vermelding van je leeftijd:
Lewenborg: d.verver@hvdsg.nl 
Beijum: b.bruins@hvdsg.nl

 

Hosting & Design door Hokla, Hosting & Webdesign